لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 فهرست مطالب انواع سیب 1 ویژگیهای لازم برای فرآورش سیب 1 فیزیولوژی میوه 2 برداشت سیب 4 آب سیب و انواع آن 5 آب سیب صاف شده 5 آب سیب طبیعی 5 آب گیری از سیب به روش چلاندن 6 آب سیب مخلوط 6 گزینش نوع میوه 7 آسیا کردن سیب 7 فشردن و عصارهگیری از سیب 9 موادی که آب سیب را کدر میکنند 9 کاربرد آنزیمهای پکتیناز 12 عوامل موثر بر زلالسازی آب سیب 13 گونههای تیرگی آب سیب 14 تی ...