لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – دانشکده کشاورزی صنایع روغن تکمیلی موضوع : چربیها و روغنهای سرخ کردنی FRYING FATS & OILS استاد : سرکار خانم دکتر اسدالهی تهیه و تنظیم : حجت اله غفاری پائیز 88 چکیده : در فرآیند پختن به روش سرخ کردن عمیق چربیها و روغنها به عنوان محیط واسطه انتقال حرارت عمل کرده، حرارت را به ماده غذائی سردتر که در روغن غوطه ور است منتقل میکنند. بعلاوه در هنگام سرخ کردن چر ...