لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 102 گزارش کارورزی : کیک و کلوچه و آبمیوه فصل اول : مقدمه و کلیات تاریخچة کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش آشنایی مختصر با محل کارآموزی کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش تعریف آبمیوه و نوشابه میوه ای فصل دوم : خط تولید / پروسة تولید تکنیک تولید کنسانتره شفاف از میوه سیستم سرد کننده کنسانتره دستگاه فینیشر آب پوست پرتقال سیرخط تولیدکنسانتره – روغن پوست – اسانس آب و تفاله پوشت پرتقال سیر خط تولید انوا ...