تحقیق : آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی ، با فرمت ورد 9 صفحه بخشی از متن : آسپرژیلوس : آسپرژیلوها گستردگی زیادی دارند. بسیاری از آنها در فساد مواد غذائی و بعضی از آنها در تهیۀ برخی مواد غذائی دخالت دارند. راپروفنل در سال 1965 ، هیجده گروه از آسپرژیلوسها و 132 گونه را شناسائی کردند، ولی در اینجا فقط به تعدادی از آنها اشاره خواهد شد. آسپرژیلوس رپنس که یکی از گونه های مهم گروه آسپرژیلوس گلاکوس است، غالباً در فساد مواد غذائی دخالت دارد. این کپک قادراند در غلظتهای زیاد قند و نمک رشد می ...