فایل کده 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

فایل کده 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی

پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی ، 57 صفحه اسلاید پاورپوینت ساده قسمتی از متن و عناوین : در مورد عوامل استریلازیسون ، فناوریهای نوین شامل : پرتودهی ، استفاده از اوزون ، استفاده از التراسونیک ، فیلتراسیون و میدان مغناطیسی است فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون ׃ ü- اسیدیته وPH ماده غذایی ü- بر اساس فعالیت آبی ماده غذایی ü- خصو صیت فیزیکی ماده غذایی • - ضریب انتشار گرمایی • - دانسیته محصول • - ضریب انتقال حرارتی • - گرمای ویژه در فشار ثابت  ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.